Сила в правді

Навігація

Продукти, які не треба і треба мити, але ми робимо навпаки

в Новини/Соціальна правда

Кулінарні експерти оприлюднили перелік продуктів, які ніколи не потрібно мити перед приготуванням.

Навіть коли їх брудна поверхня покрита повністю мікроорганізмами, пише Народна Правда з посиланням на Сегодня.

•Яйця

Дуже часто цей продукт обробляють спеціальним розчином, щоб всередину не проникали кампілобактерії і сальмонели. А вода просто руйнує цей захисний шар. Потрібно пам’ятати, що варіння при високих температурах вбиває всі мікроорганізми.

•Гриби

Такі продукти не потрібно тримати довго в воді, бо вони швидко втрачають свою пружність і стають несмачними. Краще злегка зполоснути і витерти їх паперовим рушником.

•Риба

Даний продукт не варто мити під проточною водою, так як від цього бактерії все одно нікуди не зникнуть.

•Курка

На поверхні сирої курки дуже часто може мешкати сальмонела. З цієї причини не варто мити даний продукт, тому що можна ще більше розширити територію проживання цього мікроорганізму за допомогою бризок води. Кулінари рекомендують тільки термічним шляхом обробляти курку.

•М’ясо

Різні види м’яса, в тому числі яловичину, телятину, свинину і баранину, необхідно також обробляти тільки за допомогою високих температур, а не водою.

•Макарони

Професійні кухарі категорично не радять мити пасту, тому що вона втрачає абсолютно весь крохмаль, який відповідає за бездоганний смак даного продукту з соусом.

Нагадаємо, осінь з її похолоданнями та дощами робить наш організм вразливим до застуд, а настрій – до меланхолії. Ми розповімо, що їсти, щоб почуватися добре та мати змогу насолоджуватися цією гарною порою року.

Нагадаємо, у сучасному світі панує думка, що вживання яскравих вітамінів з аптечних пляшечок може вирішити будь-яку проблему – від депресії до тьмяного кольору обличчя. Але таке самолікування не лише не дає бажаних результатів, але й може сильно нашкодити здоров’ю.

Нагадаємо також, із настанням осені багато людей відчувають брак енергії, сонливість, можливе посилення проблем з пам’яттю. Це означає, що організм потрібно активно насичувати вітамінами. У зв’язку з цим слід приділити особливу увагу щоденному раціону, оскільки через його недостатню якість люди недоотримують необхідні речовини.

Раніше ми також повідомляли про корисні властивості чаю. Чорний чай прекрасно бадьорить наш організм, а зелений чай тонізує і допомагає схуднути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на Народна Правда в Google+. Дізнавайтесь першими про останні новини.
Завантаження...
Завантаження...

Останні Новини

Scroll Up

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: