Стало відомо, які насправді молоко і сир вживають українці

Стало відомо, які насправді молоко і сир вживають українці
Автор Желізняк Олександр в Новини/Соціальна правда

Молочну продукцію в Україні фальсифікують пальмовою олією. Рівень фальсифікації молочного ринку вже перевищує 50%.

Про це в Facebook написав народний депутат Сергій Тригубенко, повідомляє “Народна Правда“.

Loading...

“За оцінками деяких фахівців (які працюють в лабораторіях оцінки якості продуктів) рівень фальсифікації молочного ринку України вже перевищує 50%. Тобто, кожна друга пачка вершкового масла – це, на жаль – не вершкове масло, а скоріше, дешевий спред, який реалізується за ціною масла”, – пояснив він.

Тригубенко зазначив, що сьогодні з метою здешевлення виробництва продуктів харчування, недобросовісний виробник використовує пальмову олію замість тваринних жирів.

Крім цього, за словами нардепа, пальмова олія активно використовують в дитячому харчуванні, солодощах, кондитерці, морозиві.

Україна другий рік поспіль нарощує імпорт пальмової олії.

Нагадаємо, помірне споживання молока підвищує захист організму від онкологічних захворювань шлунка і товстого кишечника. До висновку про те, що молоко має антиканцерогенні властивості, прийшли вчені з Китаю.

Джерело: Народна Правда
загрузка...