Сила в правді

Навігація

Чому смажену картоплю вживати не можна: медики назвали ризики

в Новини/Світська правда

Міжнародна група дослідників з’ясувала, як впливає вживання смаженої картоплі на ризики передчасної смерті.
Про це пише “Народна Правда” з посиланням на veroyatno.com.ua.

Так, медики заявили, що часте вживання смаженої картоплі пов’язане з настанням передчасної смерті.

Протягом восьми років дослідники спостерігали за 4 400 добровольцями у віці 45 – 79 років. За цей період зафіксували смерть 236 пацієнтів. Особливу увагу вчені приділяли харчовим звичкам людей і з’ясували, що вживання мінімум двох порцій смаженої картоплі в тиждень подвоює ризик передчасної смерті.

У той же час медики кажуть, що варена або печена картопля не несе такої загрози.

Нагадаємо, раніше дієтологи назвали шість причин для відмови від картоплі фрі. Вона робить нас товстими, провокує діабет, псує наш зір, шкідлива для серця, скорочує наше життя і викликає рак.

Також раніше лікарі назвали смертельно небезпечні продукти в щоденному раціоні. Небезпека ховається  у звичних продуктах – картоплі, грибах, яблуках і вишні.

До слова, працівники McDonald’s розповіли,  яку страву  ні в якому разі не можна замовляти. Як виявилося, бургер з рибою в популярній мережі фастфуду McDonald’s може годинами лежати на підігріві, перш ніж його замовить клієнт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на Народна Правда в Facebook. Дізнавайтесь першими про останні новини.
Завантаження...
Завантаження...

Останні Новини

Scroll Up

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: