Сила в правді

Навігація

Від яких продуктів варто відмовитися після 30 років

в Новини

Дієтологи і фахівці в області здорового харчування виділили 5 продуктів, від яких необхідно відмовитися після 30 років.

Опитування провело американське видання My Domaine, пише healthystyle.info.

“З роками нам потрібно менше калорій, але більше поживних речовин, які братимуть участь в боротьбі з хворобами і, звичайно, старінням. Cписок покупок в супермаркеті повинен змінюватися з віком”, – говорить Ені Кей, відомий дієтолог.

Білий хліб і цукор

Після 30 років дієтологи рекомендують скоротити вживання цукру, який сприяє запальним процесам, а також шкодить шкірі, негативно впливаючи на її пружність.

“Після 30 років прийшов час забути про солодке. Цукор – головний ворог молодості. Він сприяє запаленню, пошкоджує волокна колагену і еластину, які зберігають шкіру пружною і еластичною”, – говорить фахівець з правильного харчування Ліза Девіс.

Відмова від вживання цукру включає в себе і відмову від “прихованого цукру”, який міститься в багатьох продуктах.

Cлід обмежити споживання білого хліба, який не несе ніякої користі для організму.

Дієтичні напої

Дієтолог і шеф-кухар Трісія Вільямс вважає саме дієтичні напої головним ворогом жінки після 30 років.

“Крім того, що викликають рак, вони змушують організм відчувати стрес. Вживаючи такий напій, мозок сприймає його, як солодкий, а потім виробляє інсулін, щоб метаболізувати цукор, якого насправді немає. Це катастрофа для організму”, – говорить вона.

Приправи і соуси

Дієтологи і дерматологи рекомендують виключити споживання ккетчуп і майонез, і з обережністю ставитися до вибору приправ. Зокрема, мова йде про приправи з підсилювачами смаку і штучними ароматизаторами, які шкодять здоров’ю.

Замінити соуси і приправи можна натуральними, такими як, кмин, куркума, що гарно впливають на травлення.

Макаронні вироби

Після 30 років жінкам потрібно скоротити споживання глютену і повністю виключити макаронні вироби. Глютен жорсткий для травної системи. Організм споживає багато енергії, щоб переварити його. Часто глютен погано сприймається кишечником, залишаючи відчуття роздутості. Це говорить про те, що організму складно впоратися з важкою і жорсткою клейковиною.

Готові кондитерські вироби

Лос-анджелеський експерт по здоровому харчуванню Софі Джаффе радить виключити магазинні кондитерські вироби, в яких містяться транс-жири.

“Травна система – двигун життєздатності. Їй потрібно багато поживних речовин і клітковини для ефективної роботи. Дешеві чіпси і тістечка тільки зменшують засвоєння вітамінів і гальмують роботу травної системи”, – переконана вона.

Нагадаємо, раніше “Народна Правда” повідомляла, що цей продукт стимулює появу і ріст ракових пухлин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Загрузка...
Завантаження...
Завантаження...
Загрузка...

Останні Новини

Scroll Up

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: