Сила в правді

Навігація

Чорний список: названа найнебезпечніша їжа, що викликає рак

в Новини/Соціальна правда

Кожна людина щодня так чи інакше стикається з хімікатами, тютюном та іншими канцерогенними речовинами. Але найгірше криється в тому, що ми їмо.

Ресурс Drhealthmag виділив найнебезпечніші канцерогенні продукти, про які знають лікарі-онкологи і не вживають їх в їжу.

Гідровані масла
Гідровані масла зустрічаються в запакованих продуктах харчування, фаст-фуді і маргарині. Ці масла були колись рослинними оліями, але потім перетворилися в транс-жири. Відомо, що такі жири викликають різні види раку.

Попкорн
Крім того факту, що оброблений попкорн може містити гідрогенізовані олії, передбачається, що приготований в мікрохвильовій печі попкорн може викликати рак. А саме – рак легенів. Кажуть, що на внутрішній стороні протипригарного мішка є хімікат, який може завдати шкоди нашому організму і стати канцерогенним.

Оброблене м’ясо
Оброблене м’ясо завантажує всілякі шкідливі речовини. По-перше, тварину могли годувати пестицидами або продуктами ГМО. Крім того, неймовірно шкідливими є нітрати, якими обробляють м’ясо.

Хот-доги
Подібно до обробленого м’яса, хот-доги також містять фосфат натрію, який є відомим вбивцею. Передбачається, що більше 34 тис. осіб помирають щороку через переробленого м’яса, до якого відносяться і сосиски.

Червоне м’ясо
Червоне м’ясо часто коптять або багато солять. Іноді в нього навіть додають консерванти, щоб зберегти його “свіжим”. Було доведено, що воно пошкоджує товсту кишку і викликає пов’язані з цим ракові захворювання.

Газована вода і інші солодощі
Цукор – це погано. Мова не про глюкозу, яка міститься у фруктах, а скоріше про білому цукрі, який був сильно оброблений. Рак любить цукор, а пухлини харчуються від нього. Чим більше оброблено, тим краще для онкологічних клітин.

Різні замінники цукру
Штучні замінники цукру шкідливі для здоров’я. Вони заборонені вже багатьма країнами, як викликають рак.

Штучно вирощена риба
Більшість рибних господарств годують своїх “вихованців” антибіотиками, пестицидами та іншими хімікатами. Свіжа риба може творити чудеса зі здоров’ям людини, але якщо тільки вона не була вирощена в неволі.

Консерви
Ворогом здоров’я також є речовина, яка використовується для консервування в банках і пляшках. Особливо сильно воно пов’язане в раком молочної залози.

Картопляні чіпси
Акриламід – це хімічна речовина, виявлена ​​в смолі, сигаретному димі, клеях і картопляних чіпсах. Він завдає величезної шкоди здоров’ю і є сильним канцерогеном.

Нагадаємо, раніше “Народна Правда” повідомляла, що названо симптоми раку, які з’являються за 2-5 років до початку хвороби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Загрузка...
Завантаження...
Завантаження...
Загрузка...
Загрузка...

Останні Новини

Scroll Up

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: