Сила в правді

Навігація

Чому ковбасу і бекон не можна вживати при кашлі

в Новини/Світська правда

Споживання занадто великої кількості продуктів з переробленого м’яса може погіршити симптоми захворювань дихальних шляхів, таких як емфізема і хронічний бронхіт, йдеться в новому дослідженні.

Вчені з Центру досліджень екологічної епідеміології в Барселоні виявили, що нітрати, які використовуються в якості консервантів в ковбасних виробах, можуть пошкоджувати тканини легенів, і надмірне споживання цих продуктів може підвищити ризик госпіталізації серед пацієнтів із захворюваннями дихальних шляхів, повідомляє “Народна Правда” з посиланням на Medmoon.

В ході дослідження 274 пацієнтів з ХОЗЛ (хронічними обструктивними захворюваннями легень) спостерігалися в середньому протягом двох років, починаючи з їх першої госпіталізації.

Серед іншого, учасники повідомляли про споживання ковбасних виробів, таких як шинка, салямі, свиняча ковбаса і бекон.

В результаті виявилося, що вживання великої кількості ковбасних виробів – більш ніж одна скибочка шинки в день – може погіршити симптоми хронічної обструктивної хвороби легенів, в результаті чого люди навіть потрапляють до лікарні.

Нагадаємо, згідно з новими дослідженнями, вживання зелені або салату щодня покращує нашу пам’ять.

Раніше повідомлялося, що танці здатні уповільнити старіння мозку людини.

Крім того, названий продукт, який здатний підвищити ефективність роботи мозку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Загрузка...
Завантаження...
Завантаження...
Загрузка...

Останні Новини

Scroll Up

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: