Вживання час від часу за сніданком морозива може виявитися вкрай корисним для мозкової активності.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про знахідку вчених розповідає VistaNews.
“Морозиво вранці дійсно може виявитися корисним для багатьох людей, які хотіли б поліпшити показники свого інтелекту“, – наводиться у виданні думка наукових фахівців.
На користь такого висновку свідчать дані, отримані в ході експерименту. Випробування показали, що порція морозива, яка з’їдається людьми на сніданок з певною регулярністю протягом тривалого часу, поліпшує інтелектуальні здібності людей (про що свідчать тести).
Дослідники перевіряли мозкову активність учасників до і після вживання морозива, – приріст показників інтелектуальної діяльності виявився очевидним. На їхню думку, морозиво вранці може приносити користь багатьом людям, яким важливо не допускати спаду в роботі свого інтелекту, – наприклад, школярам, студентам.
У той же час, за словами вчених, до кінця ще не зрозуміло, з якої причини учасники дослідження давали більш високі результати тестування, і що саме веде до посилення мозкової активності в ситуації із вживанням морозива. Чи справді саме морозиво посилює роботу інтелекту, ще належить підтвердити.
Нагадаємо, лікарі розповіли про унікальні властивості петрушки. Її коріння використовують при ожирінні і хворобах печінки, а зелень рекомендується при атеросклерозі.
Також дієтологи назвали селеру одним з найкорисніших коренеплодів. Головна функція селери – уповільнення процесів старіння.
Раніше лікарі розповіли про чудодійні властивості капусти. Щоденні порції брокколі, білокачанної та цвітної капусти можуть запобігти найрізноманітнішим розладам, починаючи від артриту і закінчуючи хворобами серця.