Сила в правді

Навігація

Ці продукти провокують серцевий напад: чого краще уникати

Найкраще - скоротити їх вживання до мінімуму

Ці продукти провокують серцевий напад: чого краще уникати
в Новини/Правда про здоров'я/Соціальна правда

М’ясні напівфабрикати, хліб і солодка газована вода можуть збільшити ризик серцевого нападу. Повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на obozrevatel.com.

М’ясні напівфабрикати, зокрема бекон, шинка, ковбаса, салямі, копчена курка досить небезпечні для серця. Замість них краще намагатися вживати смажені, варені або приготовані на пару страви.

При цьому хліб і снеки (наприклад, пластівці на сніданок) провокують викид великої кількості цукру в кров, який в свою чергу завдає шкоди серцево-судинній системі.

В солодкій газованій воді дуже багато цукру, що також негативно позначається на роботі серця.


Раніше повідомлялося, що постійне вживання продуктів, багатих калієм, серед яких банани, риба, м’ясо птиці та молочні продукти, може зменшити ризик розвитку інсульту на 21 відсоток, а також знизити ризик серцевих захворювань.

Нагадаємо, американські кардіологи з Лос-Анджелеса прийшли до висновку, що ризик раптової зупинки серця значно зростає, якщо в організмі недостатньо кальцію. У людей з низькими показниками кальцію в крові ймовірність раптової зупинки міокарда значно вище, ніж у інших.

Також, фібриляція передсердь — одне з найбільш поширених порушень ритму серця — має різні фактори ризику, серед яких на сьогодні не останню роль відводять цукрового діабету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні Новини

Scroll Up

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: