Відомий дієтолог Ксенія Киселькова розповіла, як правильно харчуватися під час відпустки, щоб не набрати зайвих кілограмів.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє видання “Голос“.
За словами дієтолога, багато хто у відпустці дозволяє собі повну свободу дій і в харчовій поведінці, однак саме це і може зіпсувати весь відпочинок, а також піднести неприємний сюрприз після повернення до звичного режиму життя.
Експерт радить на сніданок вибирати крупи разом з яйцем, сиром або слабосоленою рибою, обов’язково насичувати свій раціон фруктами і ягодами.
«Крупи в цьому переліку є обов’язковими! Їх вживання необхідно для того, щоб вас вдень і ввечері не тягнуло на солодке. В обід віддавайте перевагу м’ясу, птиці і теплим овочам. Побалуйте себе десертом із фруктів», – зазначає дієтолог.
За словами Киселькової, під час відпустки вечеря повинна бути найлегшим прийомом їжі. Для неї потрібно вибирати рибу і морепродукти зі свіжими овочами.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про дієту “Літо”, яка за чотири дні допоможи скинути 2-3 зайвих кілограми.