Дієтологи розповіли, кому варто включити сало до щоденного раціону

Дієтологи розповіли, які хвороби лікує сало.

Дієтологи розповіли, кому варто включити сало до щоденного раціону
Автор Желізняк Олександр в Новини/Правда про здоров'я

Дієтологи розповіли, які хвороби лікує сало та кому варто включити його до щоденного раціону для збереження свого здоров’я.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

Loading...

Сало з найдавніших часів улюблений продукт чи не кожної родини. Воно стало візитною карткою нашої держави.

Всі відомо, що даний продукт надзвичайно жирний та калорійний, гарно втамовує голод. Однак, його корисні та лікувальні властивості мало кому відомі.

У  невеликих кількостях воно допомагає худнути. Для цього достатньо вживати цей продукт в обсязі до 100 грамів на добу.

Також воно містить ненасичені жирні кислоти, які покращують холестериновий обмін. Сало містить багато вітамінів (А і Е, групи В) та поживних речовин, а також селен. Здатне виводити токсини з організму.
Цей продукт можна вживати навіть у сирому вигляді, оскільки гельмінти у ньому не живуть.

У народній медицині його використовують для лікування захворювань легень, печінки, варикозу, зубного болю, геморою, маститу.

Нагадаємо, лікар-дієтолог Олена Соломатіна перерахувала найкорисніші продукти осіннього сезону – саме ці фрукти і овочі допоможуть організму набрати достатню кількість вітамінів восени.

Додамо,  жирні кислоти типу омега необхідні людині для нормального функціонування організму, краси волосся і нігтів, відмінного самопочуття і збалансованого харчування. Проте лікарі кажуть, що продукти, багаті кислотами омега, також допомагають боротися з раком і хворобами серця.

Також, лікарі склали список з десяти найкорисніших продуктів, які що містять велику кількість мікроелементів та максимально засвоюються організмом.

Джерело: Народна Правда
загрузка...
загрузка...