Лікарі назвали два відомих продукта, які “вбивають” нас зсередини

І це далеко не шоколад, цукор, піца і інший фаст-фуд.

Лікарі назвали два відомих продукта, які “вбивають” нас зсередини
Автор Желізняк Олександр в Новини/Правда про здоров'я

Вважається, що їжа – це паливо для організму, яке забезпечує здоров’я і енергію протягом усього життя. Але навіть сама нешкідлива, на перший погляд, їжа може бути шкідливою залежно від способу обробки і приготування.

Про це розповідає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на видання Версія.

Loading...

Після тривалих досліджень медики назвали два абсолютно несподіваних продукту, які повільно вбивають нас зсередини. І це зовсім не шоколад, цукор, піца та інший фаст-фуд.

Перший продукт – рис. Це один з найбільш популярних і затребуваних продуктів у світі. В Японії та Китаї відварну рисову крупу вживають у їжу практично кожен день. Ідеально зварений рис хороший як в якості окремого гарніру, так і в ролі додаткового інгредієнта. З цього корисного продукту можна приготувати масу смачних страв. Проте недавні дослідження показали, що зерна цієї рослини накопичують в собі величезну кількість миш’яку. Найчастіше це зараження відбувається під час проростання зерен з води. Крім цього рис шкідливий не тільки миш’яком, але і бактерією, яка розмножується в приготовленій крупі. Тому, вживаючи вчорашній рис, ви можете «запустити» в свій організм шкідливу істоту, що виробляє небезпечні токсини і провокує важке отруєння, внутрішню набряклість органів і судоми.

Другий продукт – сіль. Натрій — ключовий елемент солі, який потрібен людському організму для підтримки водно-сольового балансу. Також, натрій відіграє важливу роль в клітинному харчуванні.
Більшість людей вживає занадто багато солі — це дуже шкідливо для організму. Зловживання самою улюбленою приправою загрожує людині захворюваннями серця і судин. Але небезпечна не звичайна, а кухонна сіль. Пояснюється це тим, що при обробці така сіль проходить температуру понад 650 градусів за Цельсієм, де, власне, і втрачає понад 80 корисних хімічних елементів, перетворюючись в «агресивний» калій і йод, що вражає печінку, нирки і щитовидну залозу.

Нагадаємо, згідно з висновками вчених з Медичної школи університету Нью-Йорка, часточки лимона, які в закладах громадського харчування додають у напої, несуть в собі загрозу для здоров’я відвідувачів. Справа в тому, що вони є розсадником небезпечних мікроорганізмів.

Джерело: Народна Правда
загрузка...