Овочева дієта допоможе у боротьбі та профілактиці лікування онкологічних захворювань.
Про це повідомляє НАРОДНА ПРАДА.
У результаті проведених досліджень вчені з США зробили висновок, що дієта на основі вживання овочів підвищує ефективність хіміотерапії та променевої терапії у онкологічних хворих.
Зменшення в раціоні хворих амінокислоти метіоніну впливає на результати хіміотерапії і променевої терапії під час лікування раку. Це пов’язано з позитивним впливом даної амінокислоти на процесі лікування у зв’язку з контрольованими та відтворюваними змінами одновуглецевого метаболізму.
Крім того, під час обмеження надходження до організму цієї амінокислоти покращувався метаболізм та покращувалася дія, на організм хворого, протиракового препарату – 5-фторурацилу.
Слід відзначити, що до утворення злоякісних пухлин приводять в тому числі три звички: малорухливий спосіб життя, куріння/зловживання алкоголем та нездорове харчування.
Нагадаємо, куріння кальяну і електронних сигарет, аналогічно звичайним сигаретам, може вплинути на розвиток раку легенів. Дим, що вдихається людиною під час куріння, містить однаково шкідливі речовини.
Додамо, французькі вчені назвали швидкі вуглеводи однією з причин виникнення онкозахворювань. Вчені заявили, що у всьому винні швидкі вуглеводи, що містяться в солодощах. Через них в крові збільшується концентрація глюкози, що активує виділення інсуліну і інсуліноподібний фактор росту (IGF).