Дієтологи назвали несподівану причину виникнення небезпечної хвороби

Люди які вживають підсилювачі смаку значно більше хворіють на лістеріоз.

Дієтологи назвали несподівану причину виникнення небезпечної хвороби
Автор Желізняк Олександр в Новини/Правда про здоров'я

Дієтологи розповіли, що підсилювачі смаку викликають небезпечну кишкову інфекцію, яка може призвести до смерті людини, що їх вживала.

Loading...

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

Встановлено, що популярні підсилювачі смаку, в тому числі і глутамат натрію, може сприяти харчовим отруєнням через інфікування бактерією Listeria. Фахівці пояснюють, що більшість небезпечних інфекцій потрапляють до організму з їжею та зазвичай вбиваються шлунковим соком. Однак бактерія Listeria не гине та в подальшому викликає таке небезпечне захворювання, як лістеріоз.

Вони попереджають, що люди які вживають вказаний підсилювач смаку значно більше хворіють на лістеріоз.
Також відзначається, що підсилювачі смаку зазвичай використовуються для маскування продуктів, які у звичайному вигляді не цікаві покупцю.

Нагадаємо, вчені з Каліфорнійського університету в Сан-Франциско відкрили нове аутоімунне захворювання – паранеопластичний енцефаліт, пов’язаний з раком. Йому передує пухлина яєчок, яка спонукає імунну систему почати атаку на мозок.

Джерело: Народна Правда
загрузка...
загрузка...