Іспанські дієтологи розвінчали міф про безпеку продуктів та назвали ті, які в жодному випадку не можна їсти навіть у невеликих кількостях, адже вони смертельно небезпечні.
Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.
Дієтологи розповів, що помилковим є твердження, що їсти можна все та потроху. Фахівці виступають категорично проти такої тези та перелічили раціон який є смертельно небезпечним для людини.
Надзвичайну шкоду, в тому числі й у довгостроковій перспективі, завдає рафіноване борошно. Дієтолог Пілар Ескер відзначає, що її вживання може спровокувати розвиток діабету.
Найкращою заміною такому борошну буде цільнозернове.
Крім того, уникати треба і ковбасних виробів, знежирених молочних виробів, м’яса глибокої переробки, снеків, полуфабрикатів та алкоголю.
Вони відзначають, що алкоголь небезпечний у будь-яких кількостях, а заяви про користь вина є брехнею та справжнім варварством.
Нагадаємо, дієтологи розповіли про дієтичний продукт, який може стати надзвичайно небезпечним та закликали його в жодному випадку не вживати.