Відома дієтолог та блогер Альбіна Коміссарова розвінчала міф про фрукти та їх шкоду для схуднення. Вона відзначала, що фрукти та цукор не одне і теж.
Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на сторінку у Instagram дієтолога.
Дієтолог відзначали, що дуже багато бачила інформації, в якій ототожнювалися фрукти та цукор, в тому числі й те, що їх вживати не можна.
Фрукти в жодному разі не цукром, який додається у якості добавки до страв та напоїв.
Фруктоза дійсно міститься у фруктах та ягодах. Однак крім неї, вони багаті на клітковину, яка сповільнює всмоктування повільних вуглеводів. З огляду на це, вони не можуть впливати на організм негативно.
Крім того, фахівець відзначає, що жодна Організація з харчування не обмежує кількість фруктів, які можна вживати.
Коміссарова додає, що доросла людина має обов’язкова з’їдати 1-2 чашки фруктів із розрахунку 1 чашка – 250 грамів.
«Будь-ласка, не бійтеся фруктів і ягід. Ми їмо шоколад з «пропареною кокосовим нектаром», при цьому боїмося банана. Фрукти і овочі – один з головних джерел клітковини» – резюмувала вона.
Нагадаємо, дієтолог Анна Орєхова поділилася корисним порадами та розповіла про ефективне схуднення, яке не вимагає виснажливих тренувань та знущання над організмом.