Лікарі повідомили, яка частина курки небезпечна для здоров’я

Медики рекомендують менше вживати, або взагалі виключити дані частини курки з раціону

Лікарі повідомили, яка частина курки небезпечна для здоров’я
Автор Желізняк Олександр в Новини/Правда про здоров'я

Медики повідомили, яка частина курки є найбільш небезпечною для здоров’я людини.

Loading...

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на матеріал golos.ua.

Нещодавно в одну з лікарень звернулася місцева жителька із скаргами на часті болі в нижній частині живота. У неї вже довгий час були проблеми з репродуктивним гормональним жіночим здоров’ям. Лікар призначив аналізи, оглянув її і виявив пухлину невеликого розміру. Для її усунення потрібно було хірургічне втручання. Однак через два місяці після операції трапився рецидив. Медики не могли зрозуміти причину того, що сталося, адже пацієнтка дотримувалася всіх рекомендацій.

Тоді жінка звернулася за допомогою до досвідченого гінеколога. Перше питання, яке задав їй лікар, був: чи вживала вона курячі крильця. Виявилося, що вони були улюбленою стравою пацієнтки. Вона була шокована, що дана частина курки може принести їй стільки проблем зі здоров’ям.

З’ясувалося, що світові фахівці раніше вже заявляли, що на птахофермах курям вводяться ін’єкції стероїдів, щоб ті швидше росли. За їх твердженнями, у крилах і в шиї міститься найбільша частина даних сполук. Їх вживання небезпечно для здоров’я, особливо для жіночого. Тому медики рекомендують менше вживати, або взагалі виключити дані частини курки з раціону.

До всього іншого, курячі крильця у смаженому вигляді дуже калорійні. Тому, не варто вживати це блюдо щодня ще й і з цієї причини.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла, що куряче м’ясо може загрожувати здоров’ю, якщо його неправильно приготувати. Справа в тому, що недостатня термічна обробка м’яса збереже в живих мікроорганізми Campylobacter jejuni, які є в тілі курки. Їх потрапляння в організм людини може викликати цілий ряд негативних наслідків для здоров’я.

Раніше повідомлялося, що на український ринок потрапила курятина, заражена бактеріями сальмонели. Її відправили на переробку, і зараз на прилавках магазинів з’явилися ковбасні вироби з зараженої птиці.

Хочете читати новини в іншому форматі?
Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА
Підписатись можна ТУТ
Джерело: Народна Правда
загрузка...
загрузка...