Масляна 2021: рецепти найсмачніших млинців

Це дуже смачно!

Масляна 2021: рецепти найсмачніших млинців
Автор Желізняк Олександр в Новини/Шоу-бізнес

Четвертого березня почалася Масляна, весь тиждень господині будуть пекти млинці, згадуючи найкращі сімейні рецепти. НАРОДНА ПРАВДА зібрала для вас рецепти млинців, які вдаються завжди. І завжди смачні. Масляна 2021: рецепти найсмачніших млинців

Тонкі млинці на молоці

Вам знадобляться: молоко — 500 мл; яйце — 2 шт.; борошно — 200 г.; олія — 2 столові ложки; цукор — 1 столова ложка; сіль — 1 дрібка. Як готувати: Всі інгредієнти повинні бути теплими – кімнатної температури. Яйця змішайте з цукром і сіллю, додайте цукор (навіть у тому випадку, якщо будете використовувати несолодку начинку, так тісто смачніше). Додайте молоко і добре перемішайте. Через сито всипте борошно, розмішайте, щоб не було грудочок. Тісто має нагадувати рідку сметану. Додайте олію і ще раз перемішайте. Важливо! Такі ж млинці ви можете приготувати на воді. Масляна 2021: рецепти найсмачніших млинців

Loading...

Тонкі млинці на кефірі

Вам знадобляться: кефір жирний — 500 мл; яйце — 2 шт.; борошно — 200 г.; цукор, сіль, харчова сода — по ½ чайної ложки; олія — 4 столові ложки. Як готувати: Збийте яйця, додайте кефір і перемішайте. Прогрійте суміш на маленькому вогні до температури приблизно 60 градусів, щоб сіль і цукор розчинилися. Зніміть суміш з вогню, додайте сіль і цукор, перемішайте. Просійте борошно в тісто. Соду розчиніть в окропі (1 столова ложка окропу на ½ чайної ложки питної соди) і швидко додайте в миску. Додайте олію і поставте тісто в тепло на годину. Масляна 2021: рецепти найсмачніших млинців

Млинці на кокосовому молоці

Вам знадобляться: кокосове молоко — 500 мл; яйце — 2 шт.; кокосова стружка – 4 столових ложки; борошно — 9 столових ложок; цукор – 2 столових ложки; ванілін – дрібка; окріп -120 мл; масло вершкове – до смаку; олія — 4 столові ложки. Як готувати: Просіяти борошно, розпушувач і ванілін. У мисці з’єднати яйця і цукор. Збити до однорідної маси. Додати кокосову стружку, добре перемішати. Всипати борошняну суміш, добре розмішати. Кокосове молоко викласти в сотейник. Поставити на повільний вогонь. Підігріти до теплого стану. Тепле кокосове молоко влити в борошно і ретельно перемішати. Тісто дуже густе. Потім влити тонкою цівкою окріп, постійно помішуючи (може піти не вся кількість окропу, а може, й більше, так як все буде залежати від борошна). Влити олію. Ще раз гарненько розмішати тісто, дати трохи постояти, хоча б хвилин 15, можна приступати до обсмажування. Смажити звичним способом, підрум’янюючи з обох сторін. Кожен млинець змастити вершковим маслом. Масляна 2021: рецепти найсмачніших млинців

Дріжджові млинці

Вам знадобляться: молоко — 810 мл; яйце — 2 шт.; борошно — 500 г; цукор – 1,5 столових ложки; дріжджі свіжі – 10 г; сіль – 1 чайна ложка; олія — 2 столових ложки. Як готувати: Розводимо дріжджі в 60 мл теплого молока, додавши дрібку солі і 0,5 ст. л. цукру. Залишаємо в теплому місці до появи “шапки”. Підігріваємо молоко, що залишилося. Додаємо підійшли дріжджі, яйця, що залишилися, сіль і цукор, просіваємо борошно. Перемішуємо до однорідності. Додаємо олію, ще раз перемішуємо. Закриваємо миску харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці на 2 години. За цей час тісто має 3-4 рази добре піднятися. Кожен раз тісто перемішуємо. Випікаємо млинці на сухій сковороді на середньому вогні до золотистого кольору з двох сторін. Приємного вас апетиту! До речі, дієтологи не радять їсти млинці на сніданок.

Джерело: Народна Правда
загрузка...
загрузка...