Улюблений літній смаколик: Лілія Ребрик розкрила секрет смачної вареної кукурудзи

Улюблений літній смаколик: Лілія Ребрик розкрила секрет смачної вареної кукурудзи
Автор Желізняк Олександр в Новини

Українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла, що дуже любить популярні в Україні літні ласощі – варену молоду кукурудзу. При цьому у неї є свої лайфхаки, як же зробити її неймовірно смачною.

У своєму Instagram артистка поділилася милими фото з молодшою донькою Поліною і розкрила секрети ароматної кукурудзи “як у дитинстві”.

Loading...

На знімках Лілія з малятком сидять за столиком в дитячому будиночку у дворі і ласують кукурудзою. На ведучій – плаття-халат з квітковим принтом і забавні білі шльопанці, волосся її розпущене, на обличчі немає ні краплі макіяжу.

Улюблений літній смаколик: Лілія Ребрик розкрила секрет смачної вареної кукурудзи

Далі Ребрик розповіла, як варить кукурудзу, щоб та вийшла смачною.

“Улюблений літній смаколик мільйонів! І наша #дикасімейка – не виняток! Варена солона кукурудза! Я навіть пишу це і мені вже смачно. Як ви її варите, щоб смачною була?Я знімаю листя, мию качани і цілими кладу у каструлю з товстим дном, заливаю водою, щоб вона була десь на 2 сантиметри вище за качани, інколи на дно кладу вимите листя кукурудзи. Варю, якщо молоду, то хвилин 20-30 у киплячій воді (не те, що в дитинстві: коли запах УЖЕ зводив з розуму, а кукурудзі ЩЕ варитися і варитися).

Чесно кажучи, завжди визначаю на око, а точніше – “на зуб”, чи вже готова кукурудза. Я не додаю солі, коли качан ще вариться. Так мені мама радила. Я люблю посолити вже зварену, ще гарячу кукурудзу і змастити її вершковим маслом! І тоді такий смак у неї… знаєте, як з дитинства: ніби ти десь на чорноморському курорті на пляжі сидиш!”- поділилася знаменитість.

Улюблений літній смаколик: Лілія Ребрик розкрила секрет смачної вареної кукурудзи

Лілія Ребрик і її сім’я обожнюють ласувати вареною кукурудзою (фото: instagram.com/liliia.rebrik)

Розкрила Лілія і ще один лайфхак – як правильно вибрати кукурудзу.”І ще мій лайфхак – як вибрати дійсно смачну кукурудзу! Беріть качани з міцними зеленим листям, зернятка повинні бути світло-жовтими і розташовані щільними рядами. Після варіння – можете залишити на півгодинки на плиті в гарячій воді. Я ще дуже люблю на грилі, але все ж варена – фаворит!”- зізналася актриса.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик заворожила соковитим літнім образом в брючному костюмі.

Джерело: Народна Правда
загрузка...