Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом ідеального картопляного пюре: не викидайте шкірки!

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом ідеального картопляного пюре: не викидайте шкірки!
Автор Марія Петренко в Новини

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати смачнюще картопляне пюре. Шеф-кухар порадив не викидати шкірки з картоплі, адже вони стануть прикрасою страви.

Оригінальним рецептом він поділився на своїй сторінці в Instagram.

Loading...

Інгредієнти:

Картопля (шкірка з картоплі) – 500 гМолоко – 50 гВершки – 50 гВершкове масло – 500 г

Покрокове приготування страви: Покладіть картоплю в воду і відваріть до готовності. Перетріть картоплю через сито в пюре. На шкірках з картоплі треба настояти і прогріти молоко з вершками, додати до картоплі, перемішати. У гаряче пюре треба активно вводити по шматочку холодне вершкове масло, доки суміш не почне відходити від стінок сотейника. Картопляні шкірки просушіть і зробіть чіпси в мікрохвильовці. Прикрасіть чіпсами. Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Эктор Хименес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Відео: рецепт картопляного пюре від Ектора Хіменеса-Браво (instagram.com/hectorjimenezbravo)

Раніше шеф-кухар розповів, як приготувати найкращий маринад для шашлику.

Також ми писали, що Євген Клопотенко розповів, як приготувати смачнющу молоду картоплю.

Джерело: Народна Правда
загрузка...