Як продовжити життя за допомогою їжі: дієві поради

Як продовжити життя за допомогою їжі: дієві поради
Автор Желізняк Олександр в Новини/Правда про здоров'я

Дотримання простих правил при вживанні їжі , може збільшити тривалість життя.

Як передає “Народна Правда” , до такого висновку прийшли вчені.

Їжа і здоров’я взаємопов’язані настільки, що щоденний раціон може подовжити або скоротити життя.

Одними з лідерів по тривалості життя є китайці, і ось чому.

Жителі Китаю не їдять звичних європейцям хліба, сиру і масла, не люблять каву і молоко.

Режим харчування для них – одна з найважливіших речей. Слід сідати за стіл тричі на день і в певний час. О 12:00 дня їжа засвоюється краще – це підтвердили експерименти китайських геронтологів.

Рис – невід’ємна частина будь-якого китайського частування, то сніданок “цзао фань”, що означає ранній рис, обід “в фань”, що перекладається як “полуденну рис», або вечеря “ний фань” – “пізній рис”. Ця злакова культура відіграє велику роль в оздоровленні людського організму.

Крім того, необхідно уникати вживання жирів і вуглеводів разом.

Як передавала «Народна правда» , лікарі розповіли про унікальні властивості петрушки . Її коріння використовують при ожирінні і хворобах печінки, а зелень рекомендується при атеросклерозі.

Нагадаємо, в ході нового дослідження вчених з Техаського університету (University of Texas) були виявлені природні сполуки, що містяться в куркумі, яблучній шкірці і червоному винограді, які можуть перешкодити зростанню злоякісної пухлини передміхурової залози.

Джерело: Народна Правда