Сінабони – це булочки, які вважаються найвідомішою випічкою у світі, походять зі США. Цей смаколик чудово підходить до чаю або кави, а головне – можна приготувати легко та з доступних інгредієнтів.
Рецептом фантастично смачних сінабонів поділились в пабліку “Смачні рецепти на кожен день” в Instagram.
Інгредієнти
Для приготування фантастично смачних сінабонів вам знадобляться:
дріжджі – 25 г цукор – 75 г молоко – 200 мл яйця – 2 шт. масло – 75 г борошно – 450-480 г
Начинка:
цукор – 120 г, кориця – 10 г, вершкове масло – 90-100 г
Глазур:
вершковий сир – 300 г цукрова пудра – 150 гЯк готувати
Спочатку в миску викласти цукор, додати тепле молоко, розкришити дріжджі. Перемішати вінчиком до однорідності та залишити на 15 хв. За цей час дріжджі мають активуватися і повинна утворитися, ніби “шапочка”.
Після цього додати яйця, розтоплене тепле масло, помішати вінчиком та поступово додавати борошно. Місити тісто близько 10 хвилин. Накрити та поставити в тепле місце на 1,5 год.
Тісто (фото: instagram.com/cook_with_me_at_home)
Далі тісто розкатати в прямокутник приблизно 0,5 см завтовшки. Зверху змастити теплим маслом. Рівномірно присипати цукром з корицею і скрутити в рулет.
Готове тісто на сінабони (фото: instagram.com/cook_with_me_at_home)
Розрізати рулет на шматки, перекласти в форму застелену пергаментом зрізом догори, знову накрити і залишити, щоб трошки ще тісто піднялось.
Тісто готове до запікання (фото: instagram.com/cook_with_me_at_home)
Випікати в попередньо розігрітій духовці 25-30 хвилин, при температурі 180 градусів. Вершковий сир змішати з цукровою пудрою і змастити ним ще гарячі булочки.
Готові сінабони (фото: instagram.com/cook_with_me_at_home)
Раніше ми пояснювали, як спекти неймовірно смачну шарлотку, яка поверне вас у дитинство.
Також дивіться рецепт найсмачнішого бананового печива, яке готується на “раз, два”.