Ідеальний варіант для швидкого обіду! Як смачно запекти рибу з овочами

Ідеальний варіант для швидкого обіду! Як смачно запекти рибу з овочами
Автор Желізняк Олександр в Новини

Риба з овочами стане чудовим варіантом для швидкого обіду, оскільки її потрібно запікати лише пів години. Ще однією вагомою перевагою є те, що за цим рецептом можна готувати будь-яку рибу – і скумбрію, і дорадо, і коропа. А запечені овочі ідеально замінять гарнір.

Дуже простим рецептом поділилась кулінарний блогер Anny Cooking в Instagram.

Запечена риба з овочами

"Запечена соковита риба з овочами – це ідеальна швидка вечеря або дуже смачний обід", – каже кулінар.

Інгредієнти на 1-2 порції:

1 риба (можна брати будь-яку) сіль, перець, куркума, хмелі-сунелі, олія, лимон, розмарин болгарський перець* кабачок баклажан картопля гриби морква олія італійські трави

* кількість овочів можна брати на власний розсуд, відштовхуючись від того, наскільки велика риба.

Як приготувати

Очищену рибу просушіть паперовими рушниками, зробіть надрізи, посоліть і поперчіть зі всіх боків, посипте куркумою і хмелі-сунелі. Тоді масажними рухами втріть усі спеції у рибу. Збризніть олією і залиште на 30 хв.

Наріжте картоплю і моркву, відваріть у киплячій воді протягом 5 хв. Зʼєднайте  нарізані перець, баклажан, кабачок, гриби, відварені картоплю і моркву, додайте 2-3 ст. л. олії, сіль, італійські трави, перемішайте і викладіть на деко, посередині викладіть рибу. Запікайте при 200 градусах 30 хвилин.

    Посмотреть эту публикацию в Instagram           

Публикация от СМАЧНІ ДОМАШНІ РЕЦЕПТИ (@anny.cooking)

 

Раніше ми ділились секретами приготування лисичок від Володимира Ярославського.

Нещодавно ми ділились оригінальним рецептом приготування малосольних цукіні.

Джерело: Народна Правда