Продукти-вбивці: медики назвали найнебезпечнішу їжу

Продукти-вбивці: медики назвали найнебезпечнішу їжу
Автор Желізняк Олександр в Новости/Правда о здоровье

Лікарі назвали 5 найбільш небезпечних продуктів для здоров’я людини. Результати проведеної фахівцями перевірки показали наявність в них великої концентрації бактерій, які можуть викликати алергії  і різного роду інтоксикації.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на “Жіночий світ“.

Loading...

Шкідливими для здоров’я можуть виявитися фрукти, овочі та зелень, і все через велику кількість вологи, яка створює сприятливе середовище для розмноження бактерій.

Заправки для салатів сприяють збагаченню живильного середовища для мікроорганізмів. Далі в списку виявилася риба і морепродукти.

На третьому місці знаходиться м’ясо без обробки. У сирому м’ясі зберігаються не тільки багато бактерій, але і гельмінти різних видів.

Четвертий пункт в списку зайняли курячі яйця. Вони вимагають термообробки перед вживанням до своєї повної готовності.

Останнє місце зайняв рис. Якщо тримати його в кімнатній температурі після готування, на ньому швидко починають розвиватися бактерії, що може привести до кишкових захворювань.

Нагадаємо, раніше експерти назвали популярні кімнатні рослини, які є отруйними і небезпечними для здоров’я.

Раніше медики сформулювали 13 факторів, які негативно впливають на роботу серцяВиконуючи рекомендації вчених можна істотно знизити ймовірність появи захворювань серця.

Нагадаємо також, щодня людина вживає разом з продуктами харчування як корисні, так і шкідливі речовини, а в деяких випадках – смертельно небезпечні отрути, такі як ціанід або глікоалкалоідна отрута. Небезпека ховається навіть у звичних продуктах.

Хотите читать новости в другом формате?
Подписывайтесь на телеграмм-канал НАРОДНАЯ ПРАВДА
Подписаться можно ЗДЕСЬ
Источник: Народная Правда
загрузка...
загрузка...